La Vall de Bianya idea quatre recorreguts per conèixer els atractius del municipi

Imatge d'un dels cartells turístics que s'han instal·lat

Imatge d'un dels cartells turístics que s'han instal·latL’Ajuntament de la Vall de Bianya ha ideat quatre recorreguts turístics amb la voluntat de fer conèixer tots els atractius del municipi. De moment ja s’han senyalitzat tres d’aquests recorreguts i el quart ho farà properament. La iniciativa complementa el projecte turístic de la Vall de Bianya anomenat la Vall dels Sentits i que l’Ajuntament i la iniciativa privada van iniciar recentment amb la inauguració del centre d’interpretació sobre el patrimoni natural, social i cultural de la zona.

L’objectiu és facilitar la visita a tot tipus de persones a tot el patrimoni cultural, social i natural de la Vall de Bianya. Tots els camins es poden fer a peu, però hi ha altres modalitats que es poden consultar prèviament a través de la pàgina web municipal o al centre interpretatiu de Sant Salvador de Bianya. De moment, ja s’han senyalitzat tres dels quatre camins. L’últim recorregut es marcarà properament.