Olot Televisió estrena ‘Amb identitat’, un programa sobre entitats i associacions d’Olot i de la Garrotxa

Imatge gràfica del programa 'Amb identitat'

Imatge gràfica del programa 'Amb identitat'Olot Televisió estrena, aquest dimecres, el programa ‘Amb Identitat’, un espai que pretén donar a conèixer les diferents entitats que existeixen a Olot i la Garrotxa. El programa s’emetrà els dimecres, dijous, dissabtes i diumenges. Es poden consultar tots els detalls a l’apartat de ‘programes’ del web.

Amb la desaparició aquest 2011 de la Fira Multisectorial per Sant Lluc, també es va perdre l’espai de divulgació que tenien les entitats al Recinte Firal. Per solucionar aquest problema, Olot Televisió, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, han preparat el programa Amb Identitat, que pretén fer arribar al conjunt de la societat el potencial de les entitats i associacions més rellevants d’Olot i la Garrotxa. A més Olot Televisió vol donar un punt de vista més proper a què fan aquestes entitats. Coordinat i produït per Roger Santaló, Amb Identitat desgranarà l’acció social que duen a terme aquestes associacions, que exerceixen un paper clau dins la societat per la quantitat de persones que hi participen. De cara al 2012, amb la Fira de Denominacions d’Origen, l’ajuntament preveu recuperar l’espai de divulgació que tenien les entitats al Recinte Firal. Amb Identitat comença la seva emissió avui, a tres quarts menys cinc de vuit. També es podrà veure en posteriors repeticions els dijous a dos quarts de sis i dos quarts de vuit, els dissabtes a tres quarts de tres, i els diumenges a tres quarts menys cinc de quatre, les set de la tarda, i dos quarts de dues de la matinada.

Deixa un comentari