El Mètode Grönholm arriba a Olot

Imatge de l'assaig a l'Orfeó Popular Olotí

Imatge de l'assaig a l'Orfeó Popular OlotíOrfeó Teatre estrena aquest dissabte l’adaptació del Mètode Grönholm, el guió teatral contemporani en català més representat arreu del món. L’Orfeó Popular Olotí ha previst cinc funcions des d’aquest cap de setmana fins el 13 de novembre.

Orfeó Teatre fa els últims assaigs per l’estrena aquest cap de setmana de l’adaptació de l’obra de Jordi Galcerán El Mètode Grönholm. Xevi Rossell dirigeix una adaptació que ha volgut mantenir una diferenciació i singularitat respecte l’exitosa obra representada durant els últims anys a Barcelona. El Mètode Gronholm s’estrena aquest dissabte. L’Orfeó Popular Olotí ha previst cinc funcions, entre les que es troba una representació l’1 de novembre, diada de Tots Sants, i també el cap de setmana del 12 al 13 de novembre.