Joan Majó, exministre d’Indústria: “Cal buscar altres vies per reparar l’endeutament de les administracions”

Joan Majó, durant l'entrevista a Olot Televisió

Joan Majó, durant l'entrevista a Olot TelevisióEl futur de la promoció econòmica a la Garrotxa passa per la suma i optimització dels recursos de les diferents administracions de la comarca. Així ho ha expressat el president del Consell Comarcal durant la presentació dels resultats de la Reflexió estratègica de promoció econòmica promoguda per la Findació Privada Garrotxa Líder i que es va celebrar ahir a l’antiga Foneria Barberí, seu de l’equip d’arquitectes Aranda-Pigem-Vilalta. 

Sumar els resursos de les administracions de la comarca i optimitzar-los per tal de ser els més eficients. És la recepta que la Fundació Privada Garrotxa Líder i el Consell Comarcal apunten per al futur de la promoció econòmica al territori. Es refereix al que fa uns dies va presentar l’Ajuntament d’Olot com un possible consorci de promoció econòmica a nivell comarcal. És una de les conclusions de la presentació ahir a la tarda a l’antiga foneria Barberí de la Reflexió Estratègica entorn de la promoció econòmica a la Garrotxa promoguda per La Fundació privada Garrotxa Líder a mitjan de l’any 2010.

A l’acte va participar l’exministre d’Indústria Joan Majó, que aposta per la innovació com a camí per sortir de la crisi, així com la necessitat, segons el seu punt de vista, de buscar altres vies de reparar l’endeutament de les administracions, complementant les retallades amb vies de finançament, com la recaptació d’impostos que no afecti directament al consum dels ciutadans.

Majó va apuntar aquestes opinions a la conferència anomenada Tipus d’innovació per a la sortida de la crisi, que va pronunciar durant l’acte promogut per la Fundació Privada Garrotxa Líder.