CiU aprova els primers pressupostos del mandat amb l’abstenció de l’oposició

El ple dels pressupostos

El ple dels pressupostosConvergència i Unió aprova els primers pressupostos del mandat amb l’abstenció de la resta de formacions polítiques, que han valorat l’esforç en la contenció i han apel·lat a la responsabilitat donant un vot de confiança a l’equip de govern. El nou pressupost per al 2012 és de 29 milions 100 mil euros amb voluntat de ser realista i auster, estalvia 100 mil euros i manté els serveis socials. La partida d’inversions més important serà per als accessos del nou hospital, amb 800 mil euros. Destaca l’increment en el pressupost per a la promoció econòmica a través de l’Institut Municipal de Promoció. L’aportació per al 2012 és de 850 mil euros. També redueix el deute de l’Ajuntament dels més de 26 milions que té actualment a 24.

El pressupost va ser aprovat amb l’abstenció de la resta de grups municipals, també el principal grup de l’oposició, el PSC, tot i mostrar-se molt crític. L’alcalde, Josep Maria Corominas, va agrair que els pressupostos no registressin cap vot en contra i va valorar la col·laboració dels grups municipals en aquest sentit.

x