Cop d’efecte de l’Olot que goleja el Gramanet (3-0)

L'Olot vol demostrar que està en un bon moment

La Unió Esportiva Olot va golejar per tres a zero a la Gramenet de Ramon Moya ahir en una nova exhibició a casa. L’equip va refer-se de les dues últimes jornades amb un gran partit que en què va jugar en inferioritat numèrica durant 35 minuts.

L’Olot rebia a casa la Gramenet el dia de l’estrena de la nova equipació. Amb un onze amb moltes cares noves, els de Nitus Santos van avisar primer, Manel Sala xutava molt desviat, però en la següent ocasió el davanter no va fallar i va obrir el marcador rematant a boca de canó una centrada de Freixa. Després d’aquest gol la Grama va apropiar-se de la pilota i va gaudir de dues bones ocasions per empatar el partit. 

Però tot i el domini visitant l’Olot va poder ampliar l’avantatge amb diverses ocasions, entre les quals la de Miquel Ramos. El partit semblava encarrilat abans del descans però la col·legiada Zardain López va decidir ensenyar la segona groga al local Roger per interceptar una centrada amb les mans en una decisió molt rigorosa. Amb deu homes, els olotins van sortir molt motivats en el segon temps i Roca, als 2 minuts, va ampliar l’avantatge amb un autèntic golàs.
Els homes de Ramon Moya no aprofitaven les seves ocasions i els de Nitus Santos es trobaven molt còmodes tot i la inferioritat numèrica. A més, l’àrbitre va equilibrar la balança amb l’expulsió de CervantesDeu contra deu en uns últims minuts on Manel Sala va sentenciar pispant una pilota al porter Ramos en una acció de murriUna altra victòria doncs al Municipal el primer dia que l’Estadi veia caure la nit aquesta temporada.