L’Ajuntament d’Olot ajorna temporalment la mesura d’apagar els semàfors de matinada

Després de l’accident mortal d’aquest matí, en què una jove veïna de la ciutat ha mort atropellada a ple dia en un pas de vianants a la carretera de la Canya, l’Ajuntament d’Olot ha decidit ajornar temporalment la mesura d’apagar els semàfors de la ciutat durant les nits. Segons un comunicat de premsa, l’equip de govern fa aquest pas “conscients de la consternació que aquest fet ha originat a la ciutat”. La mesura, inclosa en el Pla d’Estalvi i Eficiència Energètica Municipal, havia d’entrar en vigor la nit de dimarts a dimecres. Els responsables municipals prefereixen “ajornar” la mesura que havia de permetre estalviar 6.000 euros l’any “pel que ha passat avui, però també pel ressò que ha tingut la proposta”. El rebombori que havia desencadenat la decisió també ha estat clau per, de moment, fer marxa enrere, encara que la mesura no ha quedat descartada.