Pere Macias publica el llibre ‘Via ampla, ment estrenta’ sobre els 150 anys d’aïllament ferroviari

Pere Macias, durant la presentació de dissabte

Pere Macias, durant la presentació de dissabteEl diputat de Convergència i Unió al Congrés Pere Macias ha presentat aquest dissabte a Olot el seu llibre ‘Via ampla, ment estreta’, sobre els 150 anys d’aïllament ferroviari a Espanya. Prèviament a la presentació, Macias ha volgut referir-se a algunes aspectes d’actualitat referents a les comunicacions ferroviàries a Catalunya. El diuptat de CiU vau difícil a curt termini que el tren passi per la comarca però demana que es faciliti el desdoblament ferroviari fins a Torelló perquè els garrotxins i les garrotxines tinguin el tren a prop. També s’ha fet ressó de les darreres paraules del conseller d’economia, Andreu Mas-Collell, sobre els seus temors que el PP prioritzi el corredor central per comptes del mediterrani si aconsegueix la majoria absoluta en les properes eleccions.

x