Aquest dissabte s’escollirà la Pubilla i l’Hereu de la Garrotxa i, també, els representants d’Olot

Cristina Solà i Pere Costa, Pubilla i Hereu 2010

Cristina Solà i Pere Costa, Pubilla i Hereu 2010Prop de mil persones viuran en directe la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de la Garrotxa 2011 que es celebrarà aquest dissabte a la nit a Olot. L’acte, organitzat pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, tornarà a batre un nou rècord de participació. La principal novetat d’aquest any és que, per primera vegada, també s’escollirà la Pubilla i l’Hereu d’Olot. Aqueseta era una vella reclamació que finalment ha tirat endavant. Fa uns dies els delegats de pobles de la Garrotxa i dels barris d’Olot van votar a favor de votar els representants d’Olot. D’aquesta manera també tindran opció de participar a la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Catalunya. Els actes d’aquest dissabte arrencaran a les sis de la tarda amb la recepció a l’Ajuntament d’Olot. Serà a la nit, i durant el tradicional sopar, que s’escolliran els nous representants.