Les infraestructures i el turisme com a pilar per sortir de la crisi al primer enfrontament entre candidats gironins

Debat entre representants polítics

Debat entre representants políticsPrimer dia de campanya i primer enfrontament dialèctic entre candidats gironins. En una taula rodona, candidats del PSC, CiU, ERC-RCat-Catalunya Sí, PP i ICV-EUiA han debatut quin creuen que ha de ser el futur del turisme i quines mesures proposen per enfortir-lo com a pilar per sortir de la crisi. Un altre dels eixos que ha marcat el debat i que ja s’ha convertit en un dels temes recurrents en campanya electoral, ha estat el dèficit històric en infraestructures a les comarques gironines. Tots han insistit en la necessitat de desencallar definitivament el desdoblament de l’N-II. Quina ha de ser la gestió futura de l’Aeroport de Girona i què fer amb Ryanair també ha estat un dels temes al que han dedicat més minuts.