Conveni a tres bandes per dinamitzar el comerç d’Olot

L’Associació de Comerciants d’Olot ha signat un conveni amb l’Ajuntament d’Olot i la Generalitat de Catalunya per dinamitzar el comerç de la ciutat. Aquest acord permet el finançament de les diferents campanyes organitzades per l’associació. Per exemple, la campanya de xecs de descompte que ha muntat per aquest mes de novembre de cara a les compres de Nadal.

La Botiga al carrer, o la the shopping night són diverses campanyes organitzades per l’Associació de comerciants d’Olot per dinamitzar el seu comerç. La Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Olot ha signat un conveni amb l’associació per finançar aquestes campanyes. És un acord que arriba amb retard, perquè segons el Director General de Comerç Josep Maria Recasens feia falta que s’assentés el nou govern. Això si, ha volgut deixar clar que l’administració té en compte els comerciants catalans. Per l’Ajuntament d’Olot, aquest conveni és positiu pel paper que juga l’ACO en la dinamització del nucli antic

Precisament, l’Associació de Comerciants està fent, aquests dies, una campanya de dinamització del comerç lligada a aquest acord. Es tracta de l’entrega de vals de descompte en les compres que es facin aquest novembre als més de 70 comerços adherits a la campanya. Aquests vals serviran després per rebaixar el preu de les compres que es facin a les mateixes botigues el mes de desembre. L’ACO ha engegat aquesta campanya, anomenada Anticipa’t al Nadal, a causa de les baixes previsions de vendes per aquest mes.

Durant la signatura del conveni, la presidenta de l’Associació de Comerciants Mercè Soler també va admetre que s’havia de millorar aquests plans de dinamització incloent tots aquells comerços situats a la perifèria del nucli antic, uns establiments allunyats del punt neuràlgic on es celebren la majoria de campanyes de l’associació.

La campanya Anticipa’t al Nadal acaba el 26 de novembre, i es podran fer servir aquests vals de descompte entre el 3 i el 24 de desembre.