La Reina de les Fires torna aquest cap de setmana

Cartell promocional de la fira d'enguany

Cartell promocional de la fira d'enguanyAquest cap de setmana torna la Fira Reina de Fires a Sant Joan les Fonts. Començarà dissabte a les 10 del matí amb un parlament de l’actor Joan Pera. A partir d’aquest moment, començaran les activitats comercials i lúdiques. Els organitzadors de la fira, la penya Estokats, confirmen que aquest any hi haurà més productes de més sectors, hi haurà més parades, i de fet, de moment ja se n’han confirmat una desena més, i hi haurà més activitats lúdiques al voltant de la fira.

La segona edició de la fira reina de fires es prepara per acollir els visitants aquest cap de setmana a Sant Joan les Fonts amb més productes de més sectors diferents. Tornarà el motor i s’afegirà a l’oferta les carabanes i el sector nàutic. Al voltant de la fira comercial, s’afegeixen més activitats ludiques per fer de la fira una festa. Hi haurà possibilitat de passejar en ase o segway. Els vistants podran gaudir de les actuacions de col·lectius com els timbalers Dum Dum Dum o la colla castellera els Xerrics. També podran visitar la fira d’art. Tornaran a la Fira Reina de Fires els Trabucaires de Santa Coloma de Gramenet, l’exhibició de la doma de cavalls, i diumenge a dos quarts de 12 del matí tindrà lloc la primera desfilada canina popular. Fidel a la voluntat de promocionar les fires que hi ha a la Garrotxa, aquest any es presentarà l’anomenat Calendari de Fires.

Durant la fira, també es podrà participar al sorteig de la gran panera, omplerta amb la col·laboració dels membres de l’organització i els comerciants participants a la fira. L’organització assegura que l’any passat el guanyador de la panera va haver d’emportar-se el lot de productes en un vehicle de gran capacitat.

Deixa un comentari