Els Amics de l’Alta Garrotxa premien el programa ‘Caminant per la Garrotxa’ d’Olot Televisió

Joan Tresserras, president d'Els Amics de l'Alta Garrotxa

Joan Tresserras, president d'Els Amics de l'Alta GarrotxaAquest dissabte l’associació Els Amics de l’Alta Garrotxa celebrarà la Desena edició dels Premis Trabucaire i el III Memorial Ramon Sala i Canadell, adjudicats a persones o entitats que s’han distingit per la seva estima, treball i vinculació a l’Alta Garrotxa. Aquest any un dels premiats és aquesta casa, Olot Televisió, per la seva tasca de difusió i divulgació dels atractius de l’Alta Garrotxa a través del programa ‘Caminant per la Garrotxa’ i que va protagonitzar Ramon Sala i Canadell. Precisament la direcció de la cadena està estudiant tornar a emetre la sèrie de programes, que pretenen promocionar la bellesa de la comarca. En aquest moment hi ha cinc canals de televisió catalans que s’han interessat per l’emissió del programa.

Deixa un comentari