L’eix Vic – Olot bat el seu rècord de trànsit amb 213 mil vehicles a l’octubre

El túnel de Bracons ha registrat durant l’octubre un màxim històric d’usuaris, una total de 213 mil vehicles han circulat pel túnel en tots dos sentits de circulació, si bé ha estat més els que han circulat en sentit Olot. L’Ajuntament ho explica pels atractius que la Garrotxa té per a les famílies en aquesta època de l’any i per les obres a la C-25, l’eix transversal, que obliga els cotxes a passar per l’eix Vic-Olot. La patronal gironina del transport ha demanat que el trànsit pesant també pugui passar per Bracons aquests dies, una mesura que ha rebutjat l’Ajuntament d’Olot.

Un total de 213 mil vehicles han circulat per l’eix Vic-Olot durant el mes d’octubre, sobretot, en direcció a Olot. És un màxim històric que l’Ajuntament d’Olot valora positivament.

El regidor de Promoció de la Ciutat ha reconegut alhora que l’eix Vic-Olot està essent més usat com alternativa a l’eix transversal, que actualment està en obres. En aquest sentit, la patronal gironina del transport ha demanat que el trànsit pesant també pugui utilitzar l’eix Vic-Olot aquests dies de forma excepcional per evitar la C-25. L’Ajuntament d’Olot ha rebutjat aquesta proposta.

De moment, els únics camions pesants que poden travessar el túnel de Bracons són aquells que tenen orígen o destí a la Garrotxa o a Osona.

x