Panorama: punt i final

Era una fi gairebé anunciada, que ara l’Ajuntament d’Olot ha confirmat. La ciutat deixarà de fer el festival d’arts escèniques contemporànies Panorama perquè considera que ja no és un festival singular dins del territori català. Durant el 2012, el govern municipal es dóna un temps de reflexió per presentar, el 2013, un festival cultural singular respecte d’altres ciutats catalanes que, a més, estigui relacionat amb les fortaleses culturals de la Garrotxa.

L’Ajuntament d’Olot ha anunciat que no tornarà a reeditar el festival d’arts escèniques contemporànies Panorama, que durant vuit anys s’ha celebrat a la ciutat. El govern municipal es dóna un temps d’un any de marge per reflexionar i trobar un festival cultural singular dins del panorama català.

El nou festival de la ciutat podria estar relacionat amb el Cornamusam, una activitat cultural amb força a la ciutat, o amb la música clàssica. A Catalunya no existeix cap festival d’aquestes característiques. El que sí que té clar l’Ajuntament és que el nou festival ha d’aprofitar les potencialitats culturals de la comarca.

 

Deixa un comentari