La Cooperativa de la Vall d’en Bas amplia els serveis amb una benzinera

La nova benzinera, instal·lada a la Cooperativa de la Vall d'en Bas

La nova benzinera, instal·lada a la Cooperativa de la Vall d'en BasLa Cooperativa de la Vall d’en Bas ha ampliat serveis que creu que poden donar servei als ciutadans de la Garrotxa. Una és una benzinera per als veïns de la Vall, que porta un mes en funcionament i que està donant bon servei, segons els responsables de la cooperativa. L’altra és una nova botiga magatzem que els permet comercialitzar més productes. 

Fins ara la Cooperativa de la Vall només oferia combustible per a tractors, ara fa un mes que també ofereix combustible per a tota mena de vehicles. La iniciativa s’ha emprés per donar servei als veïns de la Vall. Una altra novetat a la Cooperativa de la Vall d’en Bas és la inauguració d’una nova botiga magatzem que possibilita posar a la venda nous productes, fins a 1000 referències. A la nova botiga magatzem de la cooperativa es pot trobar fins a un espai de lectura que s’ha dedicat al desaparegut historiador Jordi Pujiula. La nova botiga-magatzem està oberta cada dia matí i tarda i també els matins de diumenges i festius.