La reforma laboral i les mesures de reactivació econòmica, eixos principals del debat d’Olot TV

El debat d'Olot Televisió, amb els cinc candidats per Girona

El debat d'Olot Televisió, amb els cinc candidats per GironaLa reforma laboral i les mesures que caldrà aplicar per reactivar l’economia van ser els temes més discutits durant el debat electoral d’Olot Televisió d’ahir. Els cinc candidats van poder contraposar els seus programes electorals i, el més important, debatre’ls obertament. Inevitablement, com sentiran, en qüestions com les polítiques socials es van produir retrets del passat i crítiques per les retallades del govern català. 

El bloc dedicat a l’atur i la reactivació econòmica, el més extens del debat, va provocar confrontacions dialèctiques, sobretot quan es va fer referència a la reforma laboral. Dins aquest mateix àmbit, també es va posar la taula la reforma financera i les ajudes públiques que han rebut algunes entitats. Tots els candidats van deixar clar que volen apostar clarament pels emprenadors, oferint-los bonificacions fiscals per poder fer realitat els seus projectes. L’estat del benestar i l’esforç que haurà de fer el nou govern per evitar un dèficit en els serveis públics també va provocar un cert debat. CiU i PSC es van retreure afers del passat.

En l’últim bloc, els de les infraestructures, totes les forces polítiques van coincidir en que les comarques de Girona han estat oblidades durant els últims anys, una postura que no compareixen els socialistes. La resta de formacions van retreure al PSC que no hagi desdoblat la Nacional 2. Com a màxima prioritat es marquen la liberalització de l’aeroport de Girona perquè pugui ser gestionat des d’aquí.

Deixa un comentari