S’estrenen els vestits de ‘Grease’ confeccionats a Olot

El musical de Grease

El musical de GreaseSi fa només uns dies els explicàvem com una empresa d’Olot ha confeccionat bona part dels vestits del nou musical de Grease, ara ja els podem dir que han sortit a l’escenari. L’espectacle s’ha estrenat a Barcelona amb un gran èxit i una posada en escena espectacular. Hem entrat dins el musical per veure el musical i el resultat del treball de confecció fet a la Garrotxa.

Grease és un musical de 1971 creat per Jim Jacobs i Warre Casey. El nom fa referència a la subcultura de la joventut obrera de la dècada dels anys 50 i els seus membres rebien el nom de ‘greasers’. El musical, ambientat el 1959, segueix les peripècies d’un grup d’adolescents, que es mouen entre les complexitats de l’amor, els cotxes i les carreres. Tot plegat envoltat amb els sons del primer rock and roll.

El musical de Grease porta l’etiqueta de la Garrotxa, i és que una empresa d’Olot ha estat l’encarregada de fer-ne els vestits de les noies i alguns dels nois. El secret de l’espetacle no és només amb la partitura, sinó amb les coreografies. Després de l’èxit de la última presentació, Grease reneix i s’estrena a Barcelona amb un format molt més ambiciós, molt més modern i molt més actual. En el marc de la cúpula de Las Arenas, es presenta un desplegament sense precedents de recursos tècnics que deixen hipnotitzat a l’espectador. De la mà de la creativitat i la força de Coco Comin i el ritme de Manu Guix el públic vibra, canta i balla.