Els ‘indignats’ ocupen un edifici en desús d’Olot per ubicar-hi famílies desnonades

Desnonats a Olot

Desnonats a OlotUna vintena de membres del col·lectiu dels ‘indignats’ han ocupat aquest dissabte un edifici en desús d’Olot per ubicar-hi famílies desnonades. L’edifici, propietat d’un banc, està situat al carrer dels Sastres, en ple centre de la ciutat. A primera hora del matí dos membres del col·lectiu han accedit a l’edifici i han esbotzat la porta facilitant l’entrada a la resta de membres que esperaven fora al carrer manifestant-se a favor del dret a l’habitatge. Quatre agents dels Mossos s’han desplaçat fins als llocs del fets i han aixecat acta. El col·lectiu té previst ocupar l’edifici de “forma indefinida” i a partir d’ara buscaran famílies desnonades de la ciutat que vulguin viure dins de l’immoble.