L’Ajuntament d’Olot es compromet amb les entitats i associacions

La trobada amb les entitats i associacions

La trobada amb les entitats i associacionsDissabte al matí els diferents representants de les entitats i associacions d’Olot van participar en una trobada amb l’alcalde al pati de l’Hospici on se’ls va explicar els compromisos que el govern de la ciutat té per ajudar-los a fer-se visible davant de la ciutadania.

Aquest any, les associacions no han comptat amb la tradicional fira d’Entitats, que darrerament s’organitzava durant la Fira de Sant Lluc i on mostraven al públic la feina feta. L’Ajuntament, però, s’ha compromès a mantenir el caliu que s’ha creat darrerament entre les entitats amb diverses trobades al llarg de l’any. També s’ha compromès a seguir-los donant visibilitat davant de la ciutadania, una funció que compleix el programa d’Olot Televisió, Amb Identitat, que està tenint una gran acceptació entre els espectadors garrotxins. Per últim, l’alcalde s’ha compromès a què les entitats continuïn lligades a la Fira de Sant Lluc en properes edicions. Falta escollir l’emplaçament des del qual les associacions seguiran fent-se veure durant la Fira.