Millo obre la porta a renunciar a l’escó aconseguit pel PPC a Girona i deixar pas a la número 2 de la llista

Enric Millo

Enric MilloEl portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha obert la porta aquest dimarts a la tarda a renunciar a l’escó que ha aconseguit encapçalant la llista dels populars al Congrés dels Diputats per Girona. Millo ha explicat que “de moment” el seu partit no li ha demanat que “deixi les funcions” que té com a portaveu del grup popular al Parlament i que, per tant, a hores d’ara “estic exercint” a la Cambra catalana. “No és encara el moment de prendre possessió de res”, ha dit. El portaveu del Partit Popular de Catalunya ha remarcat, a més, que està “a disposició del que la direcció de la meva formació digui que he de fer”.

Millo ha alimentat més encara la possibilitat de renunciar al seu escó afegint que “per sort, en el nostre partit defensem projectes, i el més important és això”. “En el meu cas, tenim un projecte defensat per persones molt vàlides en una candidatura, i qualsevol d’ells pot fer be la feina”, ha sentenciat. Si Millo renunciés a prendre possessió del seient al Congrés dels Diputats, seria la número dos de la llista, la regidora de l’Ajuntament de Girona Concepció Veray, qui acabaria ocupant aquest escó recuperat pels populars gironins.