Sant Feliu tindrà enllestida la residència per a la gent gran amb quatre anys

Terrenys on es construirà la nova residència

Terrenys on es construirà la nova residènciaLa Residència per a la gent gran de Sant Feliu es va perfilant. En aquests moments s’està redactant l’avantprojecte del futur centre, i està previst que en quatre anys es pugui inaugurar l’obra. Aquest centre, que serà concertat, està previst que doni servei als veïns de la Vall d’Hostoles i de l’àrea compresa entre les Planes i la Cellera de Ter.

Sant Feliu de Pallerols ha celebrat, aquest divendres, el vuitè aniversari del centre de dia de la població. Ho ha fet amb una festa que ha comptat amb la presència del director territorial de benestar i família, Ferran Roquer. Una trobada que l’alcalde de Sant Feliu Joan Casas ha aprofitat per continuar parlant de la nova residència per a la gent gran que es construirà al municipi. Casas afirma que s’està estudiant que l’àrea d’influència del centre s’ampliï, i aculli també gent de l’àrea del Ter-Brugent De moment, no hi ha data prevista per a la inauguració del centre, un projecte que està en una fase embrionària. La intenció és que abans de final de legislatura municipal la nova residència estigui acabada. L’alcalde de Sant Feliu, però, es dóna temps de marge per poder complir amb els terminis. La residència, que serà concertada, està previst que tingui un cost de 4 milions d’euros, i tindrà entre 50 i 60 places.