La cuina olotina vista per tot el món

Prop d’una trentena de líders d’opinió a Internet sobre gastronomia han visitat aquest dissabte Olot. La inciativa, promoguda per l’Ajuntament d’Olot, ha servit perquè aquests blocaires descobreixin la cuina olotina i la difonguin a través de la xarxa.

Dissabte al matí, prop de trenta líders d’opinió a Internet visitaven la plaça mercat d’Olot per degustar un esmorçar a l’estil de la cuina olotina. L’acte s’emmarcava en una jornada perquè aquests líders d’opinió coneguin la gastronomia olotina. La inciativa ha estat promoguda per l’Ajuntament d’Olot. Aquests blocaires tenen nombrosos seguidors a Internet. L’acte va comptar amb la presència d’en pep de Can Pauet, que va mostrar al públic la prova de la ceba, per saber quins mesos hi haurà pluja i quins no. La ceba de l’any passat no va preveure les pluges que caurien aquest mes de novembre. Després de tastar la gatronomia olotina, aquests blocaires han difòs la seva opinió per Internet, als seus nombrosos seguidors.

 

x