Vallter 2000 ajorna l’obertura prevista per aquest dissabte perquè la neu de la cota baixa no està en bones condicions

vallter 2000

Una de les pistes de Vallter 2000Les pistes d’esquí de Vallter 2000 han ajornat l’obertura prevista per aquest cap de setmana. Les altes temperatures a la cota baixa i la pluja dels últims dies han fet que la neu de la base de l’estació no reuneixi les condicions necessàries per poder obrir. Tot i això, els gruixos de neu a la part més alta, a 2.200 metres, són òptims per la pràctica d’aquest esport. Així, la direcció ha posposat l’inici de temporada prevista per aquest dissabte 26 de novembre esperant que la previsió de baixada de temperatures pels propers dies es compleixi i es puguin activar també els canons de neu produïda. L’estació ha invertit 500.000 euros per millorar i adequar les instal·lacions de cara a la nova temporada.