FANS celebra, dissabte, la gran festa de l’entitat

Com cada any, a finals del mes de novembre, l’associació FANS celebra la festa gran de l’entitat, és la festa que tanca la temporada i obre la següent. L’acte es celebrarà aquest dissabte dia 26, a dos quarts de deu del vespre a Olot. Entre els actes programats, cal destacar el lliurament dels Premis Honorífics de FANS 2010. Aquest any l’homenatjat serà el cantant Micky el de ‘los Toni’s’ l’artista i showman televisiu, conegut com “l’home de goma” “el noi de l’harmònica”, el que va “ensenyar a cantar” al festival d’Eurovisió 77. Els Corbs Negres, obriran la festa amb el seu millor i renovat repertori. Continuarà amb l’acte de distincions FANS 2011, per acabar amb un extraordinari fi de festa amb Micky i el seu nou grup “Los Colosos del Ritmo” que, a la vegada, presentaran per primera vegada a Catalunya el seu darrer CD/LP anomenat “La cuenta atrás”.

 

Deixa un comentari