Actes del Dia internacional de les persones amb discapacitat

El dia 3 de desembre se celebra com cada any el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. Per commemorar aquesta efemèride, la Coordinadora d’Associacions de Discapacitats de la Garrotxa ha organitzat desenes d’actes. Alguns, ja es poden gaudir aquest cap de setmana. Concretament demà, de les 11 del matí a la una del migdia, al pati de l’escola Petit Plançó d’Olot, s’organitzarà una matinal esportiva amb jocs sense barreres per experimentar i comprendre què suposa practicar esport per a una persona amb discapacitat. Durant aquesta matinal, hi haurà esmorzar per a tots els assistents. També a partir de demà, en una cafeteria del carrer de Sant Rafel d’Olot, es podrà visitar una exposició de cartells del Dia Internacional de la Discapacitat realitzats pels alumnes de l’Aula d’Il·lustració i Còmic de l’Escola Municipal d’Expressió.

Deixa un comentari