La Molina engega activitats adaptades a les persones amb discapacitat

El dissabte 3 de desembre, el Centre d’Esport Adaptat realitzarà una jornada de portes obertes, i el 30 de desembre se celebrarà la sisena edició de la Innocentada.

Tot i haver hagut d’aplaçar l’obertura, La Molina ja té planificades les primeres activitats de la temporada. El dissabte 3 de desembre, el Centre d’Esport Adaptat realitzarà una jornada de portes obertes, amb motiu del dia Dia Internacional de la Discapacitat. L’objectiu és donar a conèixer les possibilitats que tenen totes aquelles persones amb mobilitat reduïda que volen practicar un esport de nue. A banda d’aquesta jornada de portes obertes, La Molina també ha organitzat la Sisena edició de la Innocentada. Així doncs, el divendres 30 de desembre els aficionats al freestyle es donaran cita a l’estació. A banda d’aquestes dues activitats, en aquest inici de temporada La Molina també serà present a les fires de Bellver, Ribes de Freses i Ripoll, totes elles especialitzades en el mon de l’esquí i la neu.