El Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa recull en deu hores 14.121 quilos de productes bàsics

El Gran Recapte d'Aliments de la Garrotxa ha recollit més de 14 tones de productes bàsics

El Gran Recapte d'Aliments de la Garrotxa ha recollit més de 14 tones de productes bàsicsAquest dissabte, durant la jornada central del Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa, el Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa ha recollit 14.121 quilos d’aliments i productes bàsics en deu hores. En total, s’han recollit 4.757 quilos més que el 2010. Durant aquest dissabte, 200 voluntaris han treballat en els deu centres comercials d’Olot que s’han sumat a la iniciativa. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, considera que la massiva participació en la recollida d’aliments és “un gran orgull” per a la ciutat. Coromines recorda que encara queda sumar els productes recollits de la resta d’activitats de l’Ajuntament i entitats de tots els municipis de la Garrotxa.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha destacat que aquest any s’han recollit una gran quantitat d’aliments, molt diversificats, sense haver explicat “massa res” als ciutadans. A més, recorda que encara falta recollir i sumar els aliments recollits des dels cinc centres de culte d’Olot i la resta de centres i iniciatives ciutadanes de tota la Garrotxa que han participat enguany en la campanya de recollida.

Aquest any, de moment, s’han recollit 4.757 quilos d’aliments més que al 2010. La campanya de recollida d’aliments de la Garrotxa de l’any passat va reunir 11.754 quilos, 9.364 dels quals es van recaptar durant l’acte central del 2010.