El PSC homenatja a Ernest Lluch després de la davallada a les eleccions generals

La família socialista va fer el tradicional homenatge a la figura d'Ernest Lluch

La família socialista va fer el tradicional homenatge a la figura d'Ernest LluchEl PSC de les comarques gironines ha homenatjat, aquest diumenge, la figura d’Ernest Lluch al cementiri de Maià de Montcal. És l’onzè homenatge que es fa al polític i pensador 11 anys després de la seva mort a mans d’ETA i la primera vegada després de la fi de la violència. Ahir les paraules del partit van ser per aquets fet històric i per la situació actual perquè passa la formació.

Ahir l’homenatge a la figura d’Ernest Lluch va tenir un caire especial després de l’anunci de la fi de la violència per part d’ETA, un fet recordat pels responsables del Partit dels Socialistes a l’hora de referir-se al polític i pensador. Els responsables del PSC també van referir-se ahir a la situació perquè passa el partit a Catalunya. El secretari general del PSC, l’expresident José Montilla, va dir que cal fer tot el possible per recuperar la confiança dels ciutadans i va reconèixer que havien perdut les eleccions “perquè els ciutadans han deixat de confiar” en el PSC.

A la fi de l’acte d’homenatge, el portaveu parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, va mostrar-se contrari a possibles candidatures unitàries dins del partit per a la nova secretaris general i va dir que el fet que quatre membres del partit hagin decidit fer un pas endavant i presentar-se com a candidats demostra una riquesa política beneficiosa per al partit.

Deixa un comentari