El Nadal ja treu el nas

Arriba la temporada nadalenca i l’Associació de Comerciants d’Olot ja ha preparat una campanya perquè la gent surti pels carrers a comprar en els seus establiments. Entre les diferents propostes, en destaca la campanya ‘Et parem la taula’, on es sortegen deu paraments de taula amb tot el menjar per celebrar la diada de reis. A més, la tradicional cagada del tió canvia i es passa a fer el matí del proper 18 de desembre, al Firal. I el proper dos de desembre s’inaugurarà la campanya amb una degustació de brou, una cantada de nadales de la coral Puigsacalm, i l’obertura dels llums nadalencs. Precisament, la presidenta dels comerciants olotins Mercè Soler ha parlat de la il·luminació d’aquesta campanya, i quines són les previsions dels comerciants d’Olot per aquesta època.