Es posa en funcionament el nou ‘OTV a la carta’ d’Olot Televisió

El nou 'OTV a la carta'

El nou 'OTV a la carta'L’espai de l’OTV a la carta, on es poden veure els vídeos dels programes d’Olot Televisió, ha arribat als 60 mil vídeos visionats des que es va posar en funcionament. Ara fa un any es posava en funcionament aquest servei que cada vegada és més utilitzat pels telespectadors de la Televisió de la Garrotxa. Coincidint amb aquesta fita acabem de renovar l’OTV a la carta per fer-lo més accessible, més funcional i més atractiu.

Aquest és el nou ‘OTV a la carta’. El canvi d’imatge és el principal atractiu de la pàgina, que es troba a través del web www.olot.tv. S’ha posat en funcionament aquesta setmana després de molts dies de treball intens. El departament de sistemes i de grafisme d’Olot Televisió, juntament amb la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, que en són els proveïdors, han fet possible aquest canvi. Per aconseguir el producte final s’han escoltat les opinions de molts telespectadors i s’ha treballat amb la idea de fer l’’OTV a la carta’ més accessible i fàcil de navegar. En aquest sentit s’ha donat un look molt atractiu, molt visual, on l’usuari pot visionar qualsevol vídeo d’Olot Televisió de manera àgil. A més, s’ha facilitat l’accés de les xarxes socials a les quals hi té presència Olot Televisió. La posada en funcionament del nou ‘OTV a la carta’ coincideix amb el primer aniversari de la seva inauguració. Durant aquests dotze mesos els usuaris han visionat 60 mil vídeos que, juntament amb les més de 55 mil visites al web d’Olot Televisió, fan que aquesta sigui una eina d’informació de primer ordre pels telespectadors. Ara ja es treballa per fer un pas més i és que d’aquí a molt poc es preveu que els vídeos de l’OTV a la carta també es puguin veure a través de sistemes mòbils com l’iPhone.