Micky anima la Gala FANS

Gala Fans 2011

Gala Fans 2011L’associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, FANS, tancava la temporada 2011 amb la seva gala anual, una festa on s’homenatja a artistes emblemàtics dels seixanta. El convidat d’aquest any va ser el cantant Micky, de Los Tony’s. FANS també va homenatjar als músics pioners dels anys cinquanta a la Garrotxa.

La gala anual de FANS, l’associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta, va servir com a tret de sortida dels actes del desè aniversari de l’entitat. FANS porta una dècada recuperant la música dels anys seixanta, i portant als músics estrella de l’època a la Garrotxa. L’últim a venir ha estat el cantant Miguel Ángel Carreño, més conegut com a Micky, el de los Tony’s, que encara està en actiu. Micky, homenatjat durant la gala anual, explica com l’entitat es va posar en contacte amb ell.Micky va començar la seva trajectòria al 1958, quan va entrar a ser el vocalista de los Tony’s. Allà va durar deu anys, quan va començar una carrera solitari amb èxits com ‘La Gallina’ o ‘Ensényame a cantar’, cançó que va portar a Eurovisió l’any 1977. Actualment continua en actiu, cantant amb el grup Los colosos del ritmo, que ha tret el CD ‘La cuenta atrás’.No va ser l’únic homenatge que es va fer durant la gala. També es va reconèixer la tasca dels músics garrotxins pioners dels anys cinquanta. En representació de tots ells, es va donar la distinció a Ramon Codina, que té noranta anys. La festa es va acabar amb l’actuació d’Els Corbs negres”.