Olot acull la primera jornada de Protecció Civil

Protecció Civil a Olot

Protecció Civil a OlotLa Direcció General de Protecció Civil va iniciat ahir a Olot un seguit de jornades de treball de les comarques de Girona per explicar el suport que pot donar als municipis en situacions d’emergències extraordinàries o excepcionals, per informar sobre com funciona el centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya, i per mostrar als garrotxins i les garrotxines el camió tot terreny que la direcció general té per centralitzar la informació davant d’una gran emergència nacional. Aquests tipus de jornades també serveixen per demanar als municipis que tinguin actualitzat el seu pla local de Protecció Civil. La Garrotxa en aquest sentit té fets els deures. Cadascun dels 21 municipis de la comarca tenen fet el seu pla de protecció civil. Moltes vegades els dubtes van encaminats a l’ordre de prevalència entre el que preveuen aquests plans locals i el que s’estipula en el pla general de protecció civil de Catalunya. la jornada també va servir per respondre aquestes preguntes.