Volen espantar amb la seva oposició els particulars que vulguin finançar la planta de triatge

Jornada contra la planta de triatge

Jornada contra la planta de triatgeLa plataforma contra la planta de triatge comarcal a Sant Jaume de Llierca ha organitzat aquest cap de setmana una acampada al muncipi per donar els arguments que els motiven a oposar-se a aquesta instal·lació. Un dels actes més importants de les jornades va ser la celebració d’una taula rodona que va tenir com a ponent l’expert en residus i profesor de la Universitat Autónoma de Barcelona Àlex Casademont, que va proposar alternatives a la instal·lació de plantes de triatge. La portaveu de la plataforma, Leoni Visser, diu que sap que no hi ha diners per fer la planta i que la plataforma espantarà amb la seva oposició tots aquells particulars que vulguin finançar aquest equipament