La farmacèutica Pfizer seguirà invertint a la Vall de Bianya

La seu de Pfizer a la Vall de Bianya

La seu de Pfizer a la Vall de BianyaLa indústria farmacèutica Pfizer afirma que continuarà invertint en la planta de la Vall de Bianya, i que augmentarà les inversions en funció de l’èxit de la recerca i desenvolupament que duu a terme la planta. A la primavera, Pfizer va traslladar tota la producció farmacèutica relativa als animals a la Vall de Bianya.

En una entrevista feta pel diari econòmic Expansión, el president de Pfizer Animal Health Joan Ramon Alaix ha declarat que la farmacèutica continuarà invertint en la planta que té instal·lada a la Vall de Bianya. Una planta que és el centre neuràlgic mundial de la producció de medicaments per animals de Pfizer. El laboratori de la Vall de Bianya destaca, entre els seus èxits, la fabricació de la vacuna per combatre el virus de la llengua blava Zulvac, que ha permès passar de 45.000 casos el 2008 a 120 l’any passat. Alaix afirma que les inversions s’incrementaran en funció precisament dels èxits que s’aconsegueixin en recerca i desenvolupament. El mateix president de Pfizer Animal Health assegura que no s’ha pres cap decisió sobre la possible segregació d’aquesta divisió de Pfizer a una companyia independent, a causa de la tendència pujant d’aquesta secció de la companyia farmacèutica. Alaix diu que la possible venda en un futur de la divisió a una companyia independent es decidirà durant el 2012.

Deixa un comentari