Olot TV emet el programa de debat ‘Pros i contres’ des de la UVic

Un moment de la gravació del programa. Foto: Xavier Ginesta

Un moment de la gravació del programa. Foto: Xavier GinestaAquest dimecres, 14 de desembre, Olot TV emet el programa de debat Pros i contres des dels estudis de la Universitat de Vic. El programa que dirigeix i presenta Albert Borsa parlarà sobre la internacionalització del sistema universitari català, fent èmfasi al nou Espai Europeu d’Educació Superior i a les avantatges i inconvenients del programa d’intercanvi d’estudiants i professorat ERASMUS. Hi participaran Mercè Prat, responsable de l’oficina de relacions internacionals, Antoni Soy, degà de la Facultat d’Empresa i Comunicació; Àngels Pinyana, professora d’anglès i de continguts per a ERASMUS i Laura Masnou, estudiant de Periodisme i qui ha fet una estada a Londres. El programa, que s’emet a les 14.30, 20.30, 22.30 i 00.30 hores, ha comptat amb la participació dels estudiants de segon curs de Publicitat i Relacions Públiques de la UVic a les tasques de realització i la producció de la professora Montse Casas. Olot TV i la UVic van subscriure un acord de col·laboració el curs passat i aquest ja és el segon programa que s’ha enregistrat amb col·laboració dels estudiants dels cursos de comunicació de la UVic.