Sant Joan les Fonts ofereix 14 pisos de protecció oficial

Els pisos de protecció oficial de Sant Joan les Fonts

Els pisos de protecció oficial de Sant Joan les FontsS’ha obert el termini per accedir a 14 habitatges de protecció oficial a Sant Joan les Fonts. Són pisos de lloguer, que disposen d’un o dos dormitoris depenent de l’habitatge. Abans del sorteig, però, es podran visitar els pisos en dues jornades de portes obertes, el dissabte 17 de desembre i el dijous 12 de gener.

L’antiga Caserna de la Guàrdia Civil de Sant Joan les Fonts es va transformar, ara fa tres anys, en un bloc d’habitatges de protecció oficial. Ara l’Agència de l’habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per optar al sorteig de catorze pisos, en règim de lloguer. Entren dins el pla d’adjudicació dels més de 3000 habitatges desocupats que té actualment la Generalitat de Catalunya, un pla presentat pel conseller de Territori i Sostenibilitat Lluís Recoder que preveu treure en convocatòria pública el 95% dels pisos buits que té l’administració. Aquests 14 immobles es troben en una promoció de dues escales situades al carrer d’Olot, i a l’avinguda Cisteller del municipi. Hi ha nou pisos que tenen un dormitori, i els cinc restants en disposen de dos, que van dels 45 als 64 metres quadrats. A més, tots tenen una plaça d’aparcament vinculada. La renda mensual oscil·la entre els 175 i els 235 euros. Per poder veure els pisos l’Agència de l’Habitatge ha organitzat dues jornades de portes obertes. Una serà aquest dissabte 17 de desembre, entre les 10 del matí i les dues del migdia. L’altra jornada serà el 12 de gener, de 3 a 5 de la tarda.