El Consell Comarcal aprova el pressupost per al 2012 de 16 milions d’euros, un 1,3% més que l’any passat

El ple del Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat el pressupost, un 1,36% més elevat que l'any passat

El ple del Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat el pressupost, un 1,36% més elevat que l'any passatEl Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat el pressupost fixat per al 2012 de 16 milions d’euros, un pressupost que ha prioritzat el manteniment de la plantilla de treballadors. Convergència i Unió ha definit aquests pressupostos com a realistes, prudents en els ingressos i restrictius en la despesa. El pressupost s’ha aprovat amb l’abstenció del PSC i Esquerra.

 

 

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha aprovat el pressupost fixat per al 2012 de 16 milions d’euros, un pressupost superior al de l’any passat en un 1,36% per l’increment en la partida del transport escolar i perquè coincideix que al proper any hi haurà més obres previstes del Pla Únic d’Obres i Serveis, però amb un apartat de despeses generalment a la baixa.

Convergència i Unió ha prioritzat el manteniment de la plantilla en aquests pressupostos, que suprimeixen la dedicació exclussiva del vicepresident, i només contemplen una baixa a l’àrea d’informàtica i la reducció fins a mitja jornada en un cas a l’àrea d’urbanisme.

El PSC ha agraït que s’hagi aplicat la contenció al pressupost, tot i que ha insistit a recordar que els ajuntaments necessiten el suport de les administracions supralocals, i en aquest sentit, ha criticat que els consistoris s’hagin de fer càrrec de tota la partida del servei de recollida i custòdia d’animals. El grup s’ha abstingut en la votació.

També s’ha abstingut de la votació Esquerra Republicana de Catalunya. El grup hagués preferit portar a aprovació els pressupostos amb les subvencions de les administracions supracomarcals més definides. També ha qüestionat l’avançament d’un milió i mig d’euros per a la planta de triatge i la consideració de consellers delegats de tots els membres de l’equip de govern.

x