El servei de recollida i custòdia d’animals tornarà a Can Mali

El servei de recollida i custòdia dels animals torna a Can Mali

El servei de recollida i custòdia dels animals torna a Can MaliL’última entitat encarregada de la recollida i custòdia d’animals a la Garrotxa no complia les condicions de la concessió, ja que les gàbies que utilitzava es trobaven lluny de la seva seu, concretament, a la Vall de Bianya. La concessió a la garrotxa demana que el servei i les gàbies es trobin al mateix indret. El Consell Comarcal s’ha vist obligat a obrir un nou concurs i, per fer-ho, a llogar les instal·lacions de Can Mali, empresa que antigament havia tingut la concessió, per desenvolupar el nou servei. La nova concessió demana a qui se’n vulgui encarregar que s’utilitzin aquestes instal·lacions. La dificultat és que Can Mali només ha llogat al Consell 30 de les seves gàbies. Actualment, els animals custodiats a les Preses són una seixantena. La nova empresa o entitat encarregada del servei haurà de promoure l’adopció o estar disposada a pagar altres instal·lacions per dur a terme la recollida custòdia d’animals a la Garrotxa.

x