El futur de l’Alta Garrotxa, avui al debat del programa ‘Pros i Contres’ d’Olot Televisió

El programa 'Pros i Contres' debat avui el futur de l'Alta Garrotxa

El programa 'Pros i Contres' debat avui el futur de l'Alta GarrotxaEl futur del Consorci de l’Alta Garrotxa és incert. A l’espera de conèixer quines seran les aportacions que faran la Diputació de Girona i la Generalitat, els responsable de l’ens intenten quadrar el pressupost per l’any vinent. Aquest és el tema de debat del ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió i que podran veure després de Les Notícies. El programa ha convidat a diferents actors del dia a dia d’aquest espai protegit com és el cas de la directora tècnica del consorci, el fundador de l’ens, els amics de l’Alta Garrotxa, un agricultor de la zona i un periodista especialitzat en aquest espai. El debat entrarà a fons en la pregunta de quin ha de ser el futur de l’Alta Garrotxa i si és necessari o no que sigui considerat un Parc Natural. No se’l perdin.

x