La pastisseria Ferrer d’Olot crea la primera col·lecció de torrons ‘New York’

El pastisser Jordi Ferrer ha dissenyat el torrons New York

El pastisser Jordi Ferrer ha dissenyat el torrons New YorkA la pastisseria Ferrer d’Olot es poden trobar uns torrons molt especials. Es tracta de la primera col·lecció New York, de torrons pintats a mà, i els torrons de la faràndula, que aquest any tenen els cavallets com a element protagonista. Uns postres que no deixaran a ningú indiferent.

Si pensem en les postres que han d’acompanyar la taula aquests dies, els turrons tenen tots els números per ser en aquesta llista. La pastisseria Ferrer, a més, vol donar un toc artístic a aquests postres típic. Per aquest motiu, per aquest Nadal ha presentat la tercera edició dels torrons de la faràndula. El dibuix de Tavi Algueró fa que els cavallets no cavalquin sobre la seva típica muntura, sinó que van sobre estels. No són els únics torrons especials que es poden trobar a la pastisseria. Un dels que ha tingut més èxit són els de la col·lecció New York. Es tracta d’un torró pintat en or sobre una base de xocolata amarga. Les imatges reprodueixen diversos elements típics de la metròpoli americana.

Els torrons de la col·lecció New York, però, tenen una edició limitada. Tant aquests torrons especials com els de la col·lecció New York tenen una base de trufa del 75%. Una explosió de xocolata per acabar de degustar una obra efímera i fugaç.