Les primeres imatges de l’interior de la fàbrica de maniquins evidencien les conseqüències de l’incendi

L'interior de la fàbrica de maniquins Atrezzo ha quedat totalment calcinat

L'interior de la fàbrica de maniquins Atrezzo ha quedat totalment calcinat

Cap a les sis de la tarda d’ahir, els bombers van aconseguir controlar el foc declarat a la fàbrica de maniquins Atrezzo d’Olot. Tot i que encara hi ha una dotació que vigila que les flames no revifin, es dóna el foc per extingit. Aquest matí, arquitectes municipals revisaven l’estructura de la nau per avaluar els possibles danys i poder començar a treure la runa de dins la fàbrica sense perill. Les imatges de l’interior de l’empresa evidencien la virulència de l’incendi que ha calcinat per complet bona part de la fàbrica.
Aquest matí, una petita columna de fum encara sortia de l’interior de la fàbrica de maniquins Atrezzo d’Olot. Un dels molts senyals que queden de l’incendi que es va declarar ahir a la matinada a la nau de l’empresa. Aquest que veuen és l’estat del subterrani, lloc d’origen de l’incendi, i que es troba pràcticament calcinat. Els bombers van aconseguir controlar el foc pels volts de les sis de la tarda d’ahir, i es dóna per extingit. Tot i estar sota control, el cos de bombers han treballat tota la nit.

Abans de desenrunar el subterrani de la nau, però, s’ha d’esperar al vist-i-plau dels arquitectes municipals, que aquest matí revisaven l’estructura per considerar que no hi havia perill per dur a terme aquestes tasques. Per tant, s’espera una jornada llarga encara pels bombers.

Les causes del foc encara no han transcendit

Deixa un comentari