Els restaurants de la Garrotxa afronten el cap d’any amb optimisme

Els restaurants de la Garrotxa afronten el cap d'any amb optimisme

Els restaurants de la Garrotxa afronten el cap d'any amb optimismeTot i que aquest any les reserves a Catalunya per al sopar de cap d’any a hores d’ara no arriben al 50%, les expectatives dels restaurants a la garrotxa són altes. Alguns establiments han hagut d’ajustar el preu del menú i esperen omplir la nit de cap d’any. Olot Televisió ha visitat tres tipus de restaurants a la comarca, tres ofertes diferents per celebrar el cap d’any.

Els diferents restaurants de la Garrotxa fan aquests dies els últims preparatius per acollir els clients durant la nit de cap d’any. La majoria ofereix un menú adequat a tot tipus de públic i preferències. La pizzería Montecatini porta cinc mesos a Olot i és el primer cop que prepara el menú per a la nit de cap d’any. Ha preparat un menú adequat al màxim nombre de públic. El restaurant de cuina índia Shanti, situat al carrer Pare Roca d’Olot, ha preparat un menú mixte entre cuina típica de l’Índia i cuina més comuna p`ropera a la nostra gastronomia. El restaurant Ca l’Enric de la Vall de Bianya ha celebrat el 10è aniversari de l’obtenció de l’estrella Michelen i els 10 anys de la sala de banquets amb una reforma del seu disseny interior a càrrec de l’equip d’interioristes de Jordi Vayreda. El menú que ha preparat l’establiment està destinat als amics i clients habituals. En general, a Catalunya, les reserves per al sopar de cap d’any no arriben al 50%. L’ocupació prevista a hores d’ara a Barcelona és del 31%.