L’Orquestra de Cambra de l’Empordà, protagonista del concert de Nadal

Concert de Nadal organitzat pel Consell Comarcal de la Garrotxa

Concert de Nadal organitzat pel Consell Comarcal de la Garrotxa

Ahir es va celebrar el Concert de Nadal organitzat pel Consell Comarcal, omplint de gom a gom el Teatre Principal d’Olot. L’Orquestra de Cambra de l’Empordà va ser l’encarregada de fer viatjar els assistents en un recorregut que anava des de la música clàssica de Mozart fins al pop-rock dels Beatles, passant pel compositor Xavier Montsalvatge, molt lligat amb la ciutat d’Olot.

Els espectadors del concert de Nadal del Consell Comarcal de la Garrotxa que omplien el pati de butaques del Teatre Principal van poder gaudir de la música interpretada per l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que va proposar fer un viatge especial per la història de la música.

Des dels hits més importants de la música clàssica, a l’explosió del so de masses amb els Beatles, sense oblidar Catalunya i, en especial, un compositor molt lligat amb la Garrotxa. En total van sonar fins a dotze temes en aquest concert de Nadal del Consell Comarcal. El seu president, Joan Espona, afirma que el Consell té la voluntat de continuar fent el Concert, tot i que potser es replantejarà la forma d’entrega de les entrades. Les que hi havia disponibles per aquest concert gratuït es van exhaurir en només tres hores.

Deixa un comentari