CiU aposta per potenciar el clúster INNOVAC

Imma Riera, diputada de CiU

Imma Riera, diputada de CiUEl nou mandat arrenca amb la primera onada d’ajustos, anunciats abans d’acabar el 2011, i que serà més forta del previst perquè segons el Govern, Espanya ha tancat l’any amb més dèficit del què va declarar l’anterior executiu. Això, diuen, els ha obligat a pujar impostos i a retallar 8.900 milions d’euros. El govern espera recaptar més de 6.200 milions d’euros amb la mesura, que afectarà l’IRPF i l’IBI.

La diputada de CiU, Imma Riera, diu “estar d’acord amb una part de les mesures” però denuncia “que novament el govern de Madrid no paga el que deu a Catalunya del fons de competitivitat i de l’Estatut” i espera que “en les properes setmanes es desencalli”. Riera també s’ha referit al pacte fiscal dient que “el nou executiu ha de ser conscient de la necessitat d’un nou marc de relació entre Catalunya i Madrid”. Imma Riera, que també és la secretària de la comissió d’indústria de CiU, s’ha referit al clúster Innovac de les empreses alimentàries. Per tot plegat ha assegurat que el sector carni es defensarà a Madrid perquè és sensible en la creació de nous llocs de treball i en l’aplicació de noves tecnologies.