El nou executiu prioritzarà el tram de la variant d’Olot que depèn de Madrid

Jordi Xuclà es va reunir, fa pocs dies, amb la nova ministra de Foment

Jordi Xuclà es va reunir, fa pocs dies, amb la nova ministra de FomentEl tram de la variant d’Olot que correspon a Madrid es podria executar aquest mandat. Aquest és el compromís que ha arrencat el diputat de CiU, l’olotí Jordi Xuclà, durant la primera reunió amb la nova Ministra de Foment, Ana Pastor. Al mateix temps Xuclà també ha inclòs en aquest paquet prioritari d’infraestructures el desdoblament de la Nacional II.

La variant d’Olot segueix sent una assignatura pendent per la Garrotxa. Mentre el govern català treballa per desencallar-la durant els propers quatre anys, a Madrid els diputats per Girona ja han pressionat al nou executiu perquè avanci en el tram que correspon a Espanya. Segons Xuclà “aquesta carretera és vital per donar sentit a l’eix Vic-Olot”.