L’operatiu de seguretat d’aquestes festes detecta menys furts

La policia municipal d'Olot i els Mossos d'Esquadra de la Garrotxa patrullen conjuntament

La policia municipal d'Olot i els Mossos d'Esquadra de la Garrotxa patrullen conjuntamentS’ha constatat una baixada d’incidents relacionats en furts i estafes en els primers dies de l’operació grèvol, una operació de seguretat que duen a terme de forma conjunta la policia municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra. Durant aquest operatiu, que encara no ha acabat, s’augmenta la presència policial pels carrers de la ciutat.

La policia municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra despleguen aquests dies l’operació grèvol. Es tracta d’un pla operatiu de seguretat que des de fa anys es posa en marxa per aquesta època nadalenca, que posa èmfasi en la coordinació entre els dos cossos policials i incidir en la percepció de la seguretat que té el ciutadà als espais públics.

Aquest desplegament acabarà a finals de la segona setmana de gener, un cop hagi arrencat el període de rebaixes dels comerços d’Olot. En aquests primers quinze dies que fa que funciona l’operatiu, els cossos policials en fan una valoració positiva, si bé s’han detectat algunes irregularitats menors. La policia municipal i els Mossos d’Esquadra aconsellen, però, que els ciutadans no baixin la guàrdia en moments propicis per relaxar-se, com poden ser la cavalcada de reis o el mercat setmanal.

x