Els comerciants d’Olot entreguen els premis d’aquest Nadal i fan una valoració molt positiva de les vendes

L'ACO i els placers de la Plaça Mercat han fet públic els guanyadors de la campanya de Nadal

L'ACO i els placers de la Plaça Mercat han fet públic els guanyadors de la campanya de NadalL’Associació de Comerciants d’Olot ha anunciat aquest matí els guanyadors del sorteig de 10 paraments de taula per la diada de reis. Els premiats són: Rosario Valencia Conejo, d’Olot, Carme Planella Farigas de Vic, Agustí Bosch Grau, d’Olot, Elisabet Solà, de Sant Feliu de Pallerols, Sergi Moreno de Banyoles, Marta Espejo Pastor, d’Olot, Pili Ferran, Marta Claveguera Juoanola, Maribel Torres Garcia i Romy Bassols, tots aquests últims d’Olot. L’entitat també ha fet balanç de la campanya de Nadal, que arriba a la seva fi. En general, s’han mantingut les vendes de l’any passat i en algun sector, han augmentat. Els comerciants ho atribueixen en bona part a les activitats lúdiques que s’han programat al centre d’Olot, que han atret a ciutadans i visitants.