Besalú dóna feina a 20 persones que estaven a l’atur

Besalú ha donat feina a una vintena de persones

Besalú ha donat feina a una vintena de personesBesalú ja ha ocupat temporalment més de 20 persones en atur a través del programa Treballs als Barris des del 2007, quan va posar en marxa les activitats vinculades a la Llei de Barris, subvencionades per la Generalitat. El 2012 és l’any que més persones entraran a treballar pel municipi, cinc veïns del Nucli Antic del poble, que realitzaran funcions de manteniment, participació ciutadana i màrqueting turístic.

Aquest matí la brigada de Besalú decorava la plaça de la Llibertat per deixar-ho tot a punt per l’arribava dels Reis Mags al municipi. En Joaquim i en David els ajuden a transportar el material. Els dos s’han incorporat recentment a l’equip de la brigada municipal. Són els Agents de Manteniment, i durant sis mesos, s’ocuparan que res no falti al municipi. Són veïns del Barri vell de Besalú que es trobaven en situació d’atur. Han estat contractats temporalment a través del programa Treballs als Barris del Servei d’Ocupació de Catalunya. Aquest any, el programa ha concedit a Besalú tres contractes més, dos agents de Ciutadania, que faran tasques per facilitar la participació ciutadana i que s’incorporaran en els propers dies, i un Agent de Màrquting Turístic que ja treballa a l’Ajuntament. El programa Treballs als Barris està vinculat a l’aplicació de la llei de Barris, que a Besalú funciona des del 2007. El programa Treballs als barris resulta beneficiós tant per als veïns que es troben en atur com per al propi Ajuntament. Fins la data, Besalú ja ha pogut contractar temporalment més de 20 persones per treballar pel municipi a través del programa Treballs als Barris. L’Ajuntament seguirà demanant aquest programa fins que li permeti la llei de barris, que finalitza al 2013.

Deixa un comentari