Les patinadores del CPA Olot seran les protagonistes de l’espot promocional d’Olot Televisió d’aquest 2012

El CPA viatja a Vilanova i la Geltrú per aconseguir el campionat de Catalunya de patinatge

Fotografia d'algunes de les patinadores que participen en el rodatge de l'espot

Les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot seran les protagonistes de l’espot promocional d’Olot Televisió d’aquest 2012. El rodatge, que s’ha fet aquest dissabte, ha comptat amb la participació de prop d’un centenar de patinadores. Les esportistes, liderades per l’entrenador, Ricard Planiol, han preparat una sèrie de coreografies que donaran forma a l’espot. Aquesta iniciativa és deu al lligam que hi ha entre el CPA Olot i Olot TV des de fa uns mesos, quan les dues parts van signar un conveni de col·laboració que es concreta amb diverses accions que es porten a terme al llarg de l’any. Així doncs, les patinadores seran la imatge de la cadena al llarg del 2012 i l’espot es podrà veure d’aquí a pocs dies. Estigueu atents a la pantalla!

Deixa un comentari